+

Rólunk

Csapatunk 

Kollégáink fiatalos lendülettel dolgoznak, problémamegoldási képességeik pedig kivállóak! Szeretjük az elhivatottságot, éppen ezért lelkiismeretesen dolgozunk és nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink igényeire. A legtöbb webshoppal ellentétben, mi nem csak eladni szeretnénk, hanem a valóban megfelelő terméket ajánljuk. Éppen ezért örömmel segítünk a felmerülő kérdésekben, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett legyen. 

Miben vagyunk mások, mint a többi webshop?


A ComHome egy webshop ami klímákat, kazánokat, hőszivattyúkat, páramentesítőket, légtechnikai termékeket forgalmaz. Amiben mi nagyon különbözünk, és ami a legfontosabb talán az, hogy mi foglalkozunk az ügyfeleinkkel. Mi nem csak leszállítjuk futárral a rendelt terméket ami vagy jó lesz vagy nem, vagy összetörik vagy nem. Hozzánk lehet fordulni tanácsért telefonon is és üzenetben is, mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb terméket, mi saját autóval szállítjuk le a berendezéseket a biztonság kedvéért, mi a kivitelezésben is segítünk és be is üzemeljük a berendezéseket. Szóval ha kazánról van szó akkor tervezéstől a beüzemelésig mindent egy kézben tartunk. Ugyan így klíma, hőszivattyú, légtechnika, felület fűtés-hűtés esetében is.

 

Miért csak ennyi márka található meg az oldalunkon? 


Erre egyszerű a válasz: nem akarunk mindent is eladni. Lehetne több száz márkát forgalmazni és belekavarodhatnánk. De nincs értelme. Forgalmazzunk keveset, de azokat ismerjük professzionális szinten. Megbízható jó gépeket forgalmazunk amikről tudjuk, hogy nem lesz szükség sosem garanciális javításra. 

 

Kapcsolat

  • 6034 Helvécia Gazdasági dűlő 63
  • +36302756727
  • info@netepuletgepesz.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.