+

Hőszivattyúk

A hőszivattyúk környezetbarát fűtési rendszerek. A fűtéshez a környezeti levegő, a föld vagy a talajvíz hőjét használják fel. Más fűtési rendszerekkel - például a gázfűtési rendszerekkel - ellentétben a hőszivattyúk az ingyenes környezeti hő felhasználásának köszönhetően függetlenek a fosszilis tüzelőanyagoktól. Mindemellett a hőszivattyúkkal egész évben - még télen is - könnyedén tudja otthonát fűteni. Ha a hőszivattyús fűtési rendszert zöld árammal működtetik, akkor a rendszer teljesen klímasemlegessé válik.

A háztulajdonosok többnyire ésszerű költségkeretek közt tudják lecserélni az elöregedő olaj- vagy gázkazánt hőszivattyús fűtési rendszerre. Ezzel pedig hosszú távon nemcsak a környezetet védik, hanem pénzt is takarítanak meg. A hőszivattyús fűtési rendszert szakemberek igazítják az Ön fűtési igényeihez, így az olcsón és hatékonyan fogja Önnek a szükséges hőmennyiséget biztosítani.

Kapcsolat

  • 6034 Helvécia Gazdasági dűlő 63
  • +36302756727
  • info@netepuletgepesz.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.